Over Ons

Second Company is specialist in het ontwerpen, ontwikkelen, beheren en hosten van high-end software oplossingen.

Software die het vuur in jouw medewerkers en processen doet ontvlammen. Dat is wat wij maken en dat is wat ons drijft. Van vormgeving tot functionaliteit en gebruikservaring, onze software maakt jullie werkwijze mooier, efficiënter en makkelijker. En jij? Jij maakt je organisatie klaar voor de digitale toekomst!

Onze mensen

Ons multidisciplinaire en groeiende internationale team van ruim 30 specialisten is de motor achter onze projecten. Business analisten, growth hackers, UX-designers, conceptueel vormgevers maar vooral software engineers zetten zich elke dag in om onze klanten te begeleiden bij hun digitale transformatie. Van grootschalige IT-projecten tot individuele apps, wij leveren maatwerk dat werkt.

This only needs one HTML element.

Wat we zijn

  • Transparant: over onszelf, het werk wat we doen, waar we voor staan, waar we goed en minder goed in zijn.
  • Gedreven: in het behalen van doelstellingen, om ‘on top of our game’ te blijven, om de beste zijn. Een tikje streberig.
  • Innovatief: in het onderzoeken en toepassen van nieuwe ontwikkelingen in onze werkwijze en het selecteren van de juiste technologie.

Hoe we werken

Onze ontwerpers, ontwikkelaars, analysten en marketing specialisten nemen de tijd om jouw bedrijf te begrijpen. Je doelgroep, doelen en je ideeën worden meegenomen naar een technische oplossing die aansluit op jouw budget en tijdlijn.

Bij Second Company zijn wij vooral in onze benadering anders: elk lid is betrokken bij het project en zich bewust van de beschikbare middelen en doelstellingen. Zo kunnen wij in een realistisch tijdsbestek software goed opleveren.