Blockchain

Neem de voorsprong met Blockchain en Second Company.

De mogelijkheden van Blockchain.

In theorie kan Blockchain elke 'betrouwbare' derde partij - zoals o.a. een bank of Notaris - overbodig maken. Het fundamentele concept is dat het gedecentraliseerd, toestemmingloos en vertrouweloos is.

U begrijpt, dit maakt veel mogelijk:

  • Crypto currencies als alternatief voor geld
  • Trusted third party overbodig: notarissen, banken, etc.
  • ICO als alternatief voor crowdfunding of de IPO (Beursgang)
  • Contracten automatiseren (smart contracts)
  • Gedecentraliseerde applicaties (dApps)
  • Gedecentraliseerde Autonome organisaties (DAO's)

Blockchain mogelijkheden

Cryptocurrencies

Bitcoin, Ether (op het Ethereum platform), Hyperledger, Counterparty, Ripple zijn veel gebruikte cryptocurrencies. De waarde fluctueert enorm en wordt nog zelden, maar wel in toenemende mate als betaalmiddel gebruikt. Een toekomst als wettig betaalmiddel is onvermijdbaar.

Second Company kan ook een eigen cryptocurrency voor jouw bedrijf maken. Dit kan gebruikt worden als bijvoorbeeld een soort digitale waardebon. Cryptocurrencies kunnen feitelijk niet gehacked worden; doordat elke transactie gevalideerd wordt, en de gehele transactiegeschiedenis kan worden ingezien in de blockchain, is fraude onmogelijk, waardoor cryptocurrencies een zeer betrouwbaar betaalmiddel zijn.

Smart contracts

Een "Smart Contract" is een vorm van een contract dat zichzelf uitvoert om transacties te verwerken en op te slaan: (i) in een enkele verifieerbare keten; (ii) die automatisch worden geactiveerd door berichten die naar het contract worden verzonden; en (iii) met consensusmechanismen die de integriteit van de blockchain waarborgen.
In Ethereum is een "smart contract" een contractrekening, het kan de balans houden, maar ook de bijbehorende code. Code-uitvoering wordt veroorzaakt door transacties of berichten en oproepen ontvangen van andere contracten.

Betrouwbare derde partij

Bitcoin, en andere crypto-valuta's, gebruiken een gedistribueerd grootboek in een peer-to-peer-netwerk - een blockchain. Het fundamentele concept is dat het gedecentraliseerd, toestemmingloos en vertrouweloos is. Er is geen centraal beheer, iedereen kan het gebruiken en het heeft geen vertrouwen nodig in een derde. Ethereum is een cryptocurrency dat ook een platform is voor het uitvoeren van gedistribueerde applicaties (dApps). Met dApps heb je geen Bank, creditcard maatschappij of zelfs een notaris nodig.

We gaan voor first-time-right!

Zo doen we dat:

Analyse & Ontwerp

Een business analyst en UX designer graven zo diep dat onze eerste ontwerpen direct worden geaccepteerd.

Ontwikkeling

Sprints van 2 weken, we gaan voor 0 bugs. Geen nare verassingen; implementatie kent al genoeg uitdaging.

Implementatie

Soepele integratie door samenwerken met je medewerkers. Documenten delen en consciëntieus bijhouden.

Onderhoud

Continuous improvement zonder een hoge maandelijkse verplichting. Wij blijven bezig met je site.

Technieken?

Second Company is specialist in het ontwikkelen, beheren en hosten van maatwerk software integratieoplossingen. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het toepassen van de nieuwste technieken en methodes binnen softwareontwikkeling.

Onze mensen

Ons multidisciplinaire en groeiende internationale team van ruim 30 specialisten is de motor achter onze projecten. Business analisten, growth hackers, UX-designers, conceptueel vormgevers maar vooral software engineers zetten zich elke dag in om onze klanten te begeleiden bij hun digitale transformatie. Van grootschalige IT-projecten tot individuele apps, wij leveren maatwerk dat werkt.

This only needs one HTML element.