
Social Agent App
Je account en gegevens verwijderen
Second Company B.V. is de ontwikkelaar van de Social Agent App. Via dit formulier vraag je aan om je account en de bijbehorende gegevens te laten verwijderen.
Zo werkt het
- Vul het formulier hieronder in met je naam en het e-mailadres waarmee je in de Social Agent App inlogt.
- Bevestig dat je de verwijdering definitief wilt.
- Je krijgt binnen vijf werkdagen een bevestiging per e-mail op datzelfde adres, zodat we zeker weten dat het verzoek van de accounthouder komt.
- Binnen dertig dagen na die bevestiging is je account verwijderd en krijg je daar bericht van.
Verwijderverzoek indienen
Liever in de app zelf?
Je kunt je account ook in de Social Agent App zelf verwijderen. Open Instellingen en scroll naar het rode blok onderaan: Account verwijderen.
Verwijderen in de app gebeurt direct, omdat je al ingelogd bent en we dus niet hoeven te controleren wie je bent. Het formulier op deze pagina duurt langer, alleen omdat we het verzoek eerst per e-mail bevestigen. Wat er verwijderd wordt, is in beide gevallen hetzelfde.
Laatst bijgewerkt: 17 september 2026
Lees de privacyverklaring