Over ons

Jouw digitale platform, ons specialisme. Wij zijn je partner in advies, begeleiding en implementatie.

Het beste uit jouw medewerkers en processen halen, dat is wat ons motiveert. Dit doen we door software te maken die voor jou werkt. Van vormgeving en functionaliteit tot gebruikservaring, onze software zorgt ervoor je medewerkers prettiger, efficiënter en makkelijker werken. Zo maak jij je organisatie klaar voor de digitale toekomst!

Ons DNA

Transparant

Bij Second Company zijn we heel helder over onszelf, onze werkwijze, waar we voor staan, waar we sterk en minder sterk in zijn.

Gedreven

We willen altijd de beste zijn, ´on top of our game´. Zodat jij optimale resultaten behaalt. Een tikje streberig zou je ons wel kunnen noemen.

Innovatief

Wij staan nooit stil. We zijn continu bezig met het onderzoeken van nieuwe ontwikkelingen en technologieën om toe te passen in onze werkwijze.

Onze werkwijze

Hoe ziet jouw doelgroep eruit? Wat zijn je doelen en ideeën? Onze ontwerpers, ontwikkelaars, analisten en marketingspecialisten nemen de tijd om jouw bedrijf en processen door en door te begrijpen. Dit vertalen we naar een technische oplossing die aansluit op jouw budget en tijdlijn.

Wat Second Company uniek maakt, is onze projectbenadering. Elke specialist die we inzetten binnen jouw project is zich bewust van de beschikbare middelen en doelstellingen. Zo kunnen wij in een realistisch tijdsbestek jouw software goed opleveren.

In onze budgettool verantwoorden alle betrokken projectleden hun uren binnen één centraal projectbudget. Dit geeft jou continu inzicht in de voortgang van je project en de status van je budget!

 

Kom jij ons team versterken?

Bij Second Company zijn we altijd op zoek naar de beste mensen om ons team te versterken. Herken jij jezelf in ons DNA? Bekijk onze vacatures om te zien of wij jou zoeken!

 

Wat kan Second Company voor jou betekenen?

Contact

Contact

Bel +31(0)85 333 000 2 of stuur ons een bericht.

Ons team reageert meestal in een paar uur
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.