cases

Explosieve groei Brockmeyer door platform voor vacaturemarketing

Als experts op het gebied van jobmarketing weten ze bij Brockmeyer precies waar de ideale kandidaat voor een vacature zich bevindt. Door het inzetten van een mix van vacaturesites, Google advertising, bannercampagnes, direct mailings en social media campagnes bereiken hun klanten de beste kandidaten. 

De transformatie van Brockmeyer

Second Company maakte een cliëntenportal voor dit gave bedrijf. Via deze portal kan in één druk op de knop een vacature worden weggezet op verschillende vacaturesites. Dit bespaart cliënten veel tijd en geld, en de groei van Brockmeyer explodeerde hierdoor. <br />

De aanpak van Second Company

Om het portaal optimaal in te richten, verzamelden we eerst alle requirements aan de hand van krachtige gesprekken met medewerkers, recruiters en klanten.  Op basis hiervan maakten we een strak ontwerp dat vrijwel meteen werd goedgekeurd, het sloeg de spijker op z’n kop. We gingen aan de slag en maakten een webportaal dat ook beschikbaar is als mobiele app. 

De implementatie hiervan is een ongoing  project, waarin we continu samen met Brockmeyer nadenken over verbeteringen in het portaal en de optimale product-market-fit.  We zetten hiervoor diverse expertises in zoals een business analist en growth marketeer. 

Tienduizenden vacatures uitgezet over ruim 600 vacaturesites

De portal stelt de recruiter of HR-manager in staat om een vacature, met één centraal budget, weg te zetten over honderden vacaturesites in Europa zoals LinkedIn, Stepstone, Monster, Indeed, studentenvacaturesites etc. Het is een behoorlijk krachtig kanaal dat AI gebruikt om vacatureteksten te verbeteren zodat deze beter aankomen bij de kandidaten. Vervolgens kan de recruiter of HR-manager in de portal monitoren wat er gebeurt met de vacatures; welke reacties zijn er, wat is de status van de antwoorden op de reacties, waar komen de mensen die reageren vandaan, wat is de status van het budget. Dit alles bespaart de gebruiker enorm veel tijd en geld. 

Weten hoe jobmarketing aantoonbaar werkt?
Lees meer op de website van Brockmeyer.

Resultaten

  • Enorme besparing in tijd en geld door optimaal ingericht platform voor vacaturemarketing
  • Explosieve bedrijfsgroei voor Brockmeyer

Need help with your digital transformation?