Mobiele apps

iPhone en Android apps

Boost je dienstverlening met apps

Je wilt bouwen aan een succesvol platform. Om dit te realiseren is een optimale klantbeleving cruciaal. En de opkomst van de mobiele telefoon speelt daarbij een belangrijke rol. De mobiele telefoon wordt steeds krachtiger en neemt ook steeds meer taken over van de laptop of desktop computer. Het is zelfs zo dat er in steeds meer huishoudens al geen computer meer aanwezig is.

De meest succesvolle platformen gebruiken apps die optimaal op de behoeftes van de (mobiele) gebruiker zijn afgestemd. Op elk moment en op elke plek. Een digitaal platform heeft daarbij vrijwel altijd ook wel een (web)portal. Dit biedt je meer overzicht en is in sommige gevallen eenvoudiger voor het invoeren van (veel) gegevens.

Klaar om jouw dienstverlening een boost te geven?
Vergroot ook de kracht van jouw dienstverlening, jouw klantbereik en naamsbekendheid met een app. Door een vakkundige (business) analyse sluit de app jouw bedrijfsprocessen perfect aan op de behoeftes van je gebruikers. En door onze ervaring met backoffice-pakketten integreert jouw app naadloos met pakketsoftware.

Wij zetten een aantal mogelijkheden en voordelen voor je op een rij:

  • Je community opbouwen
  • Je bedrijfsprocessen optimaliseren
  • Onsite dienstverlening
  • Workflow-automatisering
  • Je productiviteit verhogen
  • Koppelen met je CRM/ERP-pakket

Toe aan een app van Second Company?

Wanneer de gebruiker achter de computer zit is een webapp prima; die draait in elke browser. Als je een optimale gebruikservaring wilt op elke gewenste locatie, kies dan voor een native app in IOS of Android. De mobiele telefoon wordt steeds krachtiger en de toepassingen steeds veelzijdiger. Second Company heeft o.a. de volgende apps voor je beschikbaar om de kracht van je dienstverlening te vergroten:

Sales apps

Je salesteam kan heel veel voordelen behalen met een goede app. Stel je voor: overal alle gegevens van je klant beschikbaar, weten welke klanten in de buurt zijn, welke producten een klant afgenomen heeft, welke producten een klant bij de concurrent afneemt, welke contracten een klant heeft lopen, welke facturen open staan. Met al deze gegevens bij de hand heb jij een voorsprong op de rest. Is de klant overtuigd? Dan tekent je klant direct via de app en de deal is rond!

Workflow apps

Elk bedrijf heeft zijn eigen workflows. Als je medewerker in buitendienst op locatie bij de klant meteen alles kan invoeren in het backoffice-systeem, krijgt je klant direct de juiste informatie, wordt er niets vergeten en worden er geen fouten gemaakt. De mogelijkheden voor elk bedrijf zijn heel specifiek. Laat de juiste app maken en versla de concurrent met dienstverlening van deze tijd. Daarmee ben jij klaar voor de toekomst!

ERP apps

Manage je bedrijf volgens jouw voorwaarden. Second Company levert realtime dashboards en KPI’s die je via een app in één oogopslag bekijkt. Van klantgegevens tot multidimensionale boekhouding. Op basis van dit inzicht kun jij beter en sneller schakelen.

Purchase-to-pay apps

Contracten met facturen vergelijken is een moeizaam en tijdrovend proces. Automatiseer jouw purchase-to-pay processen om sneller en efficiënter te kunnen werken. Goedkeuren van offertes en contracten met facturen matchen ging nog nooit zo eenvoudig. Alles beschikbaar onderweg, op elk moment, in een beveiligde app.

Location based apps

De ideale route voor bezorgers bepalen. Weten welke gebruikers waar te vinden zijn. Zien waar jouw bezorgers zich bevinden. Kilometerregistraties snel bijhouden. Het kan met location based apps. Met een beetje fantasie kun je hiermee heel veel meerwaarde creëren voor jouw bedrijf.

Augmented reality

Relatief nieuw, maar erg interessant. Je kunt met augmented reality realtime extra betekenis geven aan jouw directe omgeving. Voor welk gebouw sta je, met wie ben je aan het praten? Deze informatie kan worden geprojecteerd in het beeld dat je via je camera waarneemt.

Hoe weten wij dat klanten tevreden zijn?

Omdat wij proactief contact onderhouden over kwaliteit, voortgang en proces.

Technieken

Software development door Second Company

Second Company is specialist in het ontwikkelen, beheren en hosten van maatwerk software integratieoplossingen. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het toepassen van de nieuwste technieken en methodes binnen softwareontwikkeling.

Meer informatie

Hulp nodig met digitale transformatie?

Contact

Contact

Bel +31(0)85 333 000 2 of stuur ons een bericht.

Ons team reageert meestal in een paar uur
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.