Digitale transformatie - Alle specialisten in één budget

Transparantie, inzicht en interactie

“Ik waardeer het enorm dat alle specialisten die we nodig hebben bij digitale transformatie onder één budget vallen!”
– Jasper van Doorn van Brockmeyer –

Goede digitale transformatie is een uitdaging waar je allerlei expertises voor nodig hebt. Het is een bereklus om al die verschillende partijen (UX-designer, business analist, growth marketeer, software engineer) bij elkaar te vinden, zelfs voor ons. Als het je als – met name middelgrote – organisatie lukt om een team samen te stellen, ben je onderaan de streep al snel een kapitaal kwijt. Het kost simpelweg te veel tijd en moeite en levert je vaak een suboptimaal resultaat op.

Alle specialismen in huis

Het zelf samenstellen van een team is niet alleen kostbaar in kapitaal (geld), maar vooral ook als het gaat om het investeren van je tijd in een goede samenwerking en het bouwen van een team met de juiste mindset voor de klus. Het grote voordeel van Second Company is dat je via ons alle disciplines onder één dak tot je beschikking hebt. Wij hebben alle specialismen in huis om jouw platform en digitale strategie tot een succes te maken.

De budgettool: inzicht in budget en werkzaamheden

Om dit voor jou overzichtelijk te houden werken we met één maandelijks totaalbudget per klant en een tool waar al die verschillende partijen hun werkzaamheden en bestede uren in bijhouden. Zo heb je steeds inzicht in de status van je totale budget en de werkzaamheden die door de diverse partijen binnen jouw budget zijn uitgevoerd.

Maandelijks doorlopende budgetten

Ga je een keer over je maandelijkse budget heen? Dan wordt dit met de volgende maand weer aangevuld. En omgekeerd geldt dat natuurlijk ook. Houd je budget over, dan neem je dat mee naar de volgende maand.  

Like & share werkzaamheden

Onze budgettool heeft daarbij ook een like & share-optie, waarbij je als opdrachtgever de werklog kunt liken of doorsturen naar iemand voor wie dat interessant is om te weten.

Zo houden we de voortgang van jouw platformisering graag transparant en interactief!

Tijd voor een platformstrategie met budgettool?

Wil je meer weten over onze budgettool als onderdeel van jouw platformproject of digitale strategie in het algemeen? Neem gerust contact op met mij: sebastiaan@secondcompany.nl

Budgettool Second Company
Contact

Contact

Bel +31(0)85 333 000 2 of stuur ons een bericht.

Ons team reageert meestal in een paar uur
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.