cases

Waterproof verbindend platform voor MTD

Al meer dan 30 jaar biedt MTD ervaren en gepassioneerde medewerkers, hoogwaardige materialen en de nieuwste technologie zodat hun wereldwijde opdrachtgevers kunnen profiteren van een optimale watervoorziening en -behandeling.

De transitie van MTD

MTD wil miljoenen liters restwater hergebruiken door het hele jaar slim met water om te gaan. Samen met MTD hebben we hiervoor de Waterbank opgezet, een verbindend platform van vraag en aanbod voor restwater.

De aanpak van Second Company

Vanwege een groot event met ruim 100 wethouders, had MTD behoefte aan een MvP van de Waterbank dat binnen één maand opgeleverd moest worden. Dit is een extreem korte doorlooptijd. Daarom moest er heel goed gekeken worden naar de exacte behoefte van MTD dat moment, zonder in te leveren op mogelijkheden voor doorontwikkeling in de toekomst.

Binnen één week lag het ontwerp van Second Company bij MTD op tafel. Daarna leverde Second Company het Minimum Viable Product (MVP) op in nauwe samenwerking met MTD. Het event liep vervolgens boven verwachting goed. De aanwezige partijen maakten diverse afspraken en er werden volop handtekeningen gezet. MTD was blij en Second Company dus ook. Nu zijn we druk bezig met de uitbreiding van het platform.

Met de hulp van Second Company konden we razendsnel gebruikmaken van een platform waar vraag en aanbod van restwater samenkomen.

Robbert de Boer

Resultaten

  • Verbindend platform voor vraag en aanbod restwater
  • Volop mogelijkheden voor doorontwikkeling

600.000 liter water

hergebruikt in januari 2022

Need help with your digital transformation?