cases

Duizenden therapeuten, één platform

Het Hypnose Instituut van Nederland is bij ver het grootste hypnotherapie instituut van Nederland. Zij geven maandelijks vele workshop en masterclasses om gewone mensen op te leiden tot professionele hypnotherapeuten. 

De transformatie van het HIN

Wij hebben in samenwerking met Edwin Selij, coördinator en oprichter van het Hypnose Instituut Nederland, een nieuw platform opgezet dat honderden therapeuten zichtbaar te maken voor patiënten die hun behandelingen hard nodig hebben.

De aanpak van Second Company

Het Hypnose Instituut Nederland (HIN) is het grootste hypnose instituut van heel Europa. Onder leiding van Edwin Selij, coördinator en oprichter van het HIN, worden hier elk jaar honderden hypnotherapeuten opgeleid in verschillende behandelingstypes. Van stoppen met roken tot het verwerken van verleden trauma’s niks is te gek voor de therapeuten voor het HIN.

Platform creatie

Ergens moeten deze therapeuten wel een plekje krijgen om hun diensten te kunnen leveren aan patiënten die op zoek zijn naar de gepaste behandeling. Precies om die reden heeft Second Company samen met het HIN het platform bestetherapeut.nl opgezet. Hier kunnen alle gecertificeerde therapeuten zich aanmelden om hun unieke specialiteiten weer te geven voor potentiële patiënten. Sinds veel verschillende partijen betrokken waren bij het opzetten en gebruik van het platform is er een nauwe samenwerking geweest tussen de therapeuten van het HIN, Edwin Selij en Second Company. Hierbij zijn iteratief ontwerpen gemaakt, business analyses uitgevoerd en feedback sessies gehouden om een product op te stellen waar iedereen makkelijk gebruik van kan maken.

Resultaten

  • Een betrokken Community met meer dan 400 aangemelde therapeuten die bereid zijn om bijna alle klachten van patiënten weg te nemen.
  • Dagelijkse afspraken worden gemaakt op het platform waarbij therapeut en patiënt met elkaar in contact komen.
  • Gebruiksgemak voor iedereen door periodieke feedback sessies met gebruikers, therapeuten en de Product Owner is het platform voor iedereen makkelijk te gebruiken.

~20

Werknemers

+3000

Profielen

+1000

Dagelijkse bezoekers

Need help with your digital transformation?