Dealerportaal

Een Dealerportaal (of resellerportaal) moet servicegericht en specialistisch zijn.

Dealerportaal bouwen?

Groothandels kunnen de komende jaren flinke concurrentie verwachten van producenten die rechtstreeks gaan leveren en van innovatieve nieuwkomers. Onderscheid jezelf van de concurrent door bijvoorbeeld jouw klanten te ondersteunen via portaal of apps bij het uitvoeren van hun eigen dienstverlening.

Het komt vaak voor dat een resellerportaal niet goed aansluit bij de diensten van een reseller. Hierdoor maakt de reseller bijvoorbeeld beloftes die niet waargemaakt kunnen worden, door o.a. geen goede toegang tot informatie over voorraad en prijzen.

Second Company gaat nog een stap verder bij het zoeken naar aansluiting. Wij hebben bijvoorbeeld apps gebouwd waarmee vakmensen (in de bouw) inspecties en offertes kunnen maken en vervolgens de benodigde artikelen na goedkeuring van de offerte direct kunnen bestellen via het Dealerportaal.

De oplossing van Second Company:

  • Is gericht op de service van uw klant
  • Heeft digitale integratie van kanalen
  • Breidt aanbod uit met virtuele voorraden
  • Verstevigt uw positie als one-stop-shop

Technieken

Software development door Second Company

Second Company is specialist in het ontwikkelen, beheren en hosten van maatwerk software integratieoplossingen. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het toepassen van de nieuwste technieken en methodes binnen softwareontwikkeling.

Meer informatie

Hulp nodig met digitale transformatie?

Contact

Contact

Bel +31(0)85 333 000 2 of stuur ons een bericht.

Ons team reageert meestal in een paar uur
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.