Digitale Transformatie

Heeft jouw business al ‘last’ van de nieuwkomer?

Door het internet verandert onze realiteit nog elke dag. Oók die van bedrijven en ondernemers. Start-ups en challengers gooien bestaande (offline) businessmodellen overhoop. Ze pakken de regie in de hele keten en bouwen een eigen netwerk. Met hun platformstrategie overrompelen ze de markt, drukken ze de prijzen en zijn ze vaak ook nog eens erg snel.

Heeft jouw business ook ‘last’ van zo’n nieuwkomer die alle bestaande regels en wetmatigheden aan zijn laars lapt?

Of is er in jouw branche sinds de digitalisering nog niet zo heel veel veranderd in dat opzicht?

Hoe dan ook, zet je schrap: als er in jouw business nog niet zo’n lastpak is, dan gaat ie binnenkort zeker wel komen!

Want één ding is zeker. Geen enkele sector gaat de dans ontspringen. Ook jouw business wordt binnen nu en afzienbare tijd opgeschud, omdat een bestaande branchegenoot of een nieuwkomer de kansen van digitaal wél benut.

Zou jij niet het liefst zelf degene zijn die innoveert en de concurrentie het nakijken geeft?

Is het antwoord ja? Lees dan zeker verder.

Onze digitale oplossingen, jouw succes

Wij zijn Second Company. Wij zijn business-strategen, platform- en appdevelopers en analisten ineen. Digitale transformatie is onze expertise. Wij helpen bedrijven bij:

  • Het bedenken en ontwikkelen van een digitaal businessmodel
  • Het succesvol implementeren van het nieuwe businessmodel
  • Het uitbouwen van functionaliteiten en reikwijdte van het eigen netwerk
  • Het bewerkstelligen van groei met behulp van growth marketing

Om dat te bereiken, bedenken en bouwen we platformen met bijbehorende apps (samen vormen zij één geheel). We valideren continu onze acties, met het oog op optimale innovatie en maximaal rendement. Dat doen we in diverse branches, maar vooral in de handel, bouw, (zakelijke) dienstverlening en non-profit.

Ja, ik wil meer weten over welke kansen er voor mijn onderneming zijn op het vlak van digitale transformatie

Van ontwikkeling tot onboarding

Wij zijn geen bureau dat stopt als het platform of de app klaar is. Dan begint het echte werk pas. Software is namelijk pas succesvol als deze optimaal gebruikt wordt. En precies in die fase gaat het vaak mis. Niet bij ons. Door veel tijd te investeren in implementatie en het onboarden van de mensen, zijn onze digitale oplossingen wél succesvol. Draagvlak en gebruiksvriendelijkheid zorgen ervoor dat mensen in de organisatie de digitale transformatie omarmen en weten wat er van hen verwacht wordt. Het stimuleert ze, geeft energie en zorgt voor verbluffende resultaten.

Lees het verhaal van bedrijven die jou voorgingen in digitale transformatie  

Over Second Company

Bij Second Company werken alleen de allerbeste experts die gericht zijn op het doel van digitale transformatie: commercieel succes voor onze klanten. Onze internationale organisatie heeft al tientallen bedrijven geholpen naar een winstgevende platformstrategie. We hebben complete bouworganisaties getransformeerd. De website hotelkamerveiling.nl hebben we binnen enkele jaren naar miljoenen omzet gebracht. En we hebben meegebouwd aan de grootste platformen van ons land, waaronder die van ING, ANWB en eBay. De kennis die we bij de grote jongens hebben opgedaan, gebruiken we nu om middelgrote en kleinere organisaties ook de digitale transformatie te laten doormaken.

Welke kansen zijn er voor jou?

Nieuwsgierig naar de kansen die er voor jouw business liggen op het vlak van digitale transformatie en een platformstrategie? Zelfs wanneer je zelf nog geen concrete ideeen hebt, laten we jou zien dat ook jouw onderneming digitaal kan doorbreken.

Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.

Meer weten over digitale transformatie?

Contact

Contact

Bel +31(0)85 333 000 2 of stuur ons een bericht.

Ons team reageert meestal in een paar uur
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.